Ετοιμάζουμε το επόμενο σας ταξίδι...
contact@savvioutravel.gr
22410-23728, 22410-32744
Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ
Τοποθεσία: Ελλάδα
Τιμή: 450€

9ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ

ΖΑΚΥΝΘΟ – ΑΓΙΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑΥΑΓΙΟ – ΣΠΑΡΤΗ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΥΡΟΥ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΓΥΘΕΙΟ – ΜΥΣΤΡΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ

Αναχώρηση στις 26 Νοεμβρίου – Ακτοπλοϊκώς

1η ημέρα: 

αναχώρηση για Πειραια

2η ημέρα: 

Πειραιά – Ισθμός Κορίνθου στάση – Κυλλήνη,  άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο για το νησί της  Ζακύνθου, άφιξη μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, (ελεύθεροι  στην  πόλη ).

3η ημέρα: 

Mετά το πρωινό, προσκύνημα στον Άγιο Διονύσιο στην συνοικία της Άμμου, το καθολικό εκτίσθη το 1708 και ανακαινίστηκε το 1764. Από τις 24/08/1716 ευρίσκεται η λάρνακα με το σκήνωμα του Αγίου. Εν συνέχεια επίσκεψη στο μαυσωλείο του Σολωμού και Κάλβου και παραμονή στην πόλη, θα περπατήσετε στα γραφικά λιθόστρωτα σοκάκια, βόλτα στα καταστήματα, και καφέ στην Στράντα Μαρίνα, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 

Mετά το πρωινό, αναχώρηση για τον κόκκινο βράχο, συνεχίζουμε με επίσκεψη στο πανέμορφο προάστιο της Μπόχαλη, από τον λόφο απολαμβάνουμε την υπέροχη θέα της πόλης και μέχρι τις Πελοποννησιακές ακτές. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Χρυσολεόντισσας, και το ερειπωμένο ενετικό κάστρο. Περνώντας τις τρείς πύλες για να μπούμε μέσα θα συναντήσουμε εντοιχισμένο τον λέοντα του Άγιου μάρκου, σύμβολο της γαληνότατης δημοκρατίας των Ενετών. Στον Άη Γιώργη των φιλικών στην Μπόχαλη, στην εικόνα που ορκιστήκαν οι οπλαρχηγοί Κολοκοτρώνης, Νικηταράς και άλλοι αγωνιστές της Ελληνικής επανάστασης, επίσκεψη στον λόφο του Στράτη, όπου ο Διονύσιος Σολωμός παρακολούθησε την εξέλιξη της πολιορκίας του Μεσολογγίου και εμπνεύστηκε το ποίημα  ( λεύθεροι πολιορκημένοι) και τον ύμνο  στην ελευθερία. Στην συνέχεια αναχωρούμε για το χωριό Αργάσι, εκεί όπου βρίσκεται ο πύργος του Δομενεγίνη (σημείο που κρύψαμε τον Κολοκοτρώνη, εν συνέχεια για το χωριό Βασιλικό. Τελευταίος σταθμός μας στο πανέμορφο Πόρτο Ρώμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα: 

Mετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγία Μαύρας στο κεφαλοχώρι Μαχαιράδο, την παραμονή της γιορτής παρουσιάζονται μαύρα μικρά φιδάκια με λευκό σταυρό στο τριγωνικό τους κεφάλι στην εικόνα της Αγίας Μαύρας, τα οποία και εξαφανίζονται μετά την εορτή. Στην συνέχεια θα περάσουμε από τα χωριά  Αγ Λεων  –  Έξω Χωριά  –  Μαριές – και Αναφωνήτρια, νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η ημέρα: 

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το λιμάνι όπου ώρα 09.00 θα πάρουμε το πλοίο για την Κυλλήνη , άφιξη μετά 1,20 ώρα , επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τελικό προορισμό την  Σπάρτη , θα επισκεφτούμε επίσης την Αρχαία Ολυμπία  και  καταλήγουμε στην  Σπάρτη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθεροι.

7η ημέρα: 

Μετά  το  πρωινό,  αναχώρηση για  Γύθειο, εν συνέχεια  στο  Σπήλαιο  Δυρού, Επιστροφή  στην  Σπάρτη  νωρίς  το απόγευμα.

8η ημέρα:

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την πανέμορφη Μονεμβασιά  εκεί  θα έχουμε χρόνο  και επιστρέφοντας προς την  Σπάρτη , θα επισκεφτούμε τον Αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά, επιστροφή στην  Σπάρτη, διανυκτέρευση.

9η ημέρα: 

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για τελικό προορισμό τον Πειραιά, όπου ώρα 19.00 θα πάρουμε το πλοίο για την  Ρόδο.

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤΑ  ΑΤΟΜΟ   450€   ΜΟΝΟ !!!!  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδο – Πειραιά – Ρόδο (οικονομική θέση)
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθο – Κυλλήνη (οικονομική θέση)
 • 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε 4* επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Ζάκυνθο.
 • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε 4* επιλεγμένο ξενοδοχείο στην Σπάρτη.
 • 3 γεύματα κατά την διάρκεια όλης της εκδρομής
 • Εκδρομές βάση προγράμματος
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση
 • Συνοδός του γραφείου μας
 • Το πούλμαν θα το πάρουμε και στην Ζάκυνθο

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

 • Ότι δεν αναφέρεται
 • τον φόρο διαμονής (οποίος πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο 1,50€ το δωματιο η κάθε διανυκτέρευση

Savviou Travel | Αποστόλου Παύλου 8, Ρόδος | Τηλ: 2241 023728

εκτύπωση

Μοιραστείτε το: