Ετοιμάζουμε το επόμενο σας ταξίδι...
contact@savvioutravel.gr
22410-23728, 22410-32744
Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ
Τοποθεσία: Ελλάδα
Τιμή: 340€

8ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ

ΣΕ   ΜΑΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΟΥΛΙ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ

ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΠΑΡΓΑ – ΛΕΥΚΑΔΑ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ  ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΟΣΙΟ ΠΑΤΑΠΙΟ

Αναχώρηση στις 3 Ιουλίου

1η ημέρα: 

Συγκέντρωση ώρα 16.00 στο λιμάνι , όπου ώρα 17.00 θα αναχωρήσουμε για Πειραιά..

2η ημέρα: 

Αναχώρηση μετά την άφιξη μας στον Πειραιά , ημίωρη στάση στην περιοχή του ΙΣΘΜΟΥ και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και της ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεση στάση, για τις ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ, στο όμορφο χωριό της ΓΛΥΚΗΣ. Γεύμα προαιρετικά σε γραφικό ταβερνάκι και περίπατοι στην κοίτη του ποταμού για να απολαύσουμε ένα μοναδικό θέαμα, ανάμεσα στους τεράστιους βράχους, με τους ήχους των γάργαρων νερών να αναβλύζουν από την καρδιά των Σουλιώτικων βουνών. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας , Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση Πρέβεζα.

3η ημέρα: 

Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό ΣΟΥΛΙ, μια διαδρομή με μοναδική θέα στον κάμπο της Παραμυθιάς. Εδώ θα επισκεφθούμε τον ομώνυμο οικισμό, την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ, τα παραδοσιακά πηγάδια και θα αντικρύσουμε το λόφο ΚΟΥΓΚΙ, όπου γράφτηκε ο τραγικός επίλογος της ηρωικής αντίστασης των κατοίκων της περιοχής στις 13 Δεκεμβρίου 1803. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στην ΑΜΜΟΥΔΙΑ, στις εκβολές του Αχέροντα για περιήγηση με τουριστικό πλοιάριο προαιρετικά κατά μήκος του ποταμού ΑΧΕΡΟΝΤΑ με τα σπάνια είδη πουλιών. Γεύμα προαιρετικά, επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση Πρέβεζα.

4η ημέρα: 

Μετά το πρωινό θα φθάσουμε και πάλι στην ΠΑΡΓΑ, όπου με τουριστικό πλοιάριο θα επισκεφθούμε το όμορφο νησάκι των ΠΑΞΩΝ που βρίσκεται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας και σε απόσταση 8 μιλίων από τις Ηπειρωτικές ακτές, ενώ διοικητικά ανήκει στο Νομό Κέρκυρας. Πρωτεύουσα των Παξών είναι ο γραφικός Γάιος ο οποίος προστατεύεται φυσικά, από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον ‘Αγιο Νικόλαο. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην ΠΑΡΓΑ σχετική παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση Πρέβεζα.

5η ημέρα: 

Ημέρα μετά το πρωινό επιβίβαση στο πούλμαν . Θα φθάσουμε στο νησί της ΛΕΥΚΑΔΑΣ, για να γνωρίσουμε την ομώνυμη πόλη και λίγο αργότερα τον παραθαλάσσιο τουριστικό οικισμό ΝΥΔΡΙ, απέναντι από το ΣΚΟΡΠΙΟ, το γνωστό νησί του ΩΝΑΣΗ. Προαιρετική κρουαζιέρα , ελεύθερο χρόνο στην πόλη της Λευκάδας , επιστροφή στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση στη Πρέβεζα.

6η ημέρα: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να προσκυνήσουμε στον Όσιο Παταπιο που βρίσκεται σε βουνοπλαγιά της Κορίνθου , διανυκτέρευση στο πανέμορφο Λουτράκι.

7η ημέρα: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση με ενδιάμεσους σταθμούς προς την Αθήνα και τον Πειραιά όπου ώρα 18.00 θα πάρουμε το πλοίο για την Ρόδο.

8η ημέρα: 

άφιξη ώρα 10.00 στην Ρόδο.

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤΑ  ΑΤΟΜΟ   340 ΕΥΡΩ   ΜΟΝΟ !!!!  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδο – Πειραιά – Ρόδο  ( οικονομική θέση )
 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή – 5 διανυκτερεύσεις
 • 5 πρωινά.
 • 3 δείπνα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

 • Φόρος διαμονής , ο οποίος πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο 0.50 εως 3 ευρώ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση , αναλόγως την κατηγορία του ξενοδοχείο.
 • Εισιτήριο πλοιαρίου για το νησί των Παξών
 • Κρουαζιέρα στον Σκορπιό ( 20 ευρώ )
 • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται
 • Χρήση καμπίνας , διαφορά 15 ευρώ ανά διαδρομή σε τετράκλινη καμπίνα & 20 ευρώ ανά διαδρομή σε δίκλινη καμπίνα.

 

 

Savviou Travel | Αποστόλου Παύλου 8, Ρόδος | Τηλ: 2241 023728

εκτύπωση

Μοιραστείτε το: