Ετοιμάζουμε το επόμενο σας ταξίδι...
contact@savvioutravel.gr
22410-23728, 22410-32744
Διάρκεια: 06 Μαΐ 2019 - 14 Μαΐ 2019
Τοποθεσία: Ιεροσόλυμα - Σινά
Τιμή: 990€ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΩΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ 90€ :

 

ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ – ΣΙΝΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 06 ΜΑΙΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1Η μέρα ώρα 14.00 αναχώρηση για Αθήνα ( συγκέντρωση στο αεροδρόμιο ώρα 13.00 )

Άφιξη ώρα 15.00 στην Αθήνα και ώρα 17.30 αναχώρηση από Αθήνα για Τελ Αβίβ , άφιξη ώρα 19.00 παραλάβει αποσκευών και άμεση αναχώρηση για την Βηθλεέμ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση ώρα 09.00 για το χωριό των ποιμένων , την μονή του Αγίου Θεοδοσίου εν συνέχεια στην Ιερά μονή του Αγίου Σάββα στην έρημο , μετά θα οδηγηθούμε στο σπήλαιο της γεννήσεως στην Βηθλεέμ , μετά το προσκύνημα στον ναό της γεννήσεως , θα πάμε στον Προφήτη Ηλία και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση ώρα 08.00 για το Όρος Θαβώρ όπου μεταμορφώθηκε ο κύριος , στην Κάνα όπου ευλογήθηκε ο γάμος και στην Ναζαρέτ στον ναό του Ευαγγελισμού , στην συνέχεια στους Αγίους Αποστόλους στην Καπερναούμ , στην Τιβεριάδα και στο Ιορδανή ποταμό ( στο πραγματικό σημείο ) για το βάπτισμα , επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα μετά το πρωινό σήμερα ξενάγηση στην παλιά πόλη , θα περπατήσουμε στην οδό του μαρτυρίου , θα προσκυνήσουμε στο πραιτόριο , τον οίκο Αγίου Ιωακείμ και Άννας , τον τόπο του λιθοβολισμού του Αγίου Στεφάνου στον ναό της Αναστάσεως προσκύνημα στον Πανάγιο τάφο , στον Γολγοθά , στην Αποκαθήλωση εν συνέχεια, στην Γεσθημανή όπου ο τάφος της παναγίας και επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα νωρίς το πρωί αναχώρηση για να διασχίσουμε την νεκρά θάλασσα να περάσουμε τα σύνορα Ισραήλ – Αιγύπτου και να καταλήξουμε στην Αγία Αικατερίνη , τακτοποίηση στα δωμάτια , το απόγευμα εσπερινό , δείπνο και διανυκτέρευση ( προαιρετική ανάβαση στο Όρος Σινά )

6η μέρα λειτουργία , ξενάγηση στο μουσείο της μονής , πρωινό και αναχώρηση με τελικό προορισμό την Βηθλεέμ , δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για Ιεριχώ στον Άγιο Γεώργιο τον Χοτζεβα , στον Άγιο Γεράσιμο του Ιορδανική , στην συκομορεα του Ζακχαίου , στο Σαρανταριο Όρος και τέλος στην Βηθανία , επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

8η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για το Φρέαρ του Ιακώβ , εκεί θα επισκεφτούμε τον πατέρα Ιουστίνο , μια πολύ δυνατή μορφή της Ορθοδοξίας μας , επιστροφή αργά το απόγευμα στην Ιερουσαλήμ , δείπνο και διανυκτέρευση.

9η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για την παλιά πόλη των Ιεροσολύμων όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο , ώρα 15.00 αναχώρηση για το αεροδρόμιο , όπου ώρα 19.30 θα πάρουμε την πτήση για Αθήνα , άφιξη στην Αθήνα ώρα 21.15 και ώρα 22.20 αναχώρηση για Ρόδο , άφιξη στην Ρόδο 23.00

Προσκυνηματικο οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους

ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΗ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΙΓΚΑΣ ΛΙΝΔΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΑΛΤΟΥ

ΤΙΜΗ 990 Ευρώ ( Κράτηση μέχρι 20 Μαρτίου έκπτωση 90 ευρώ )

Συμπεριλαμβάνει

* Αεροπορικό εισιτήριο – Ρόδο – Ισραήλ – Ρόδο.

* 7 διανυκτέρευσης με ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο 4*

* 1 διανυκτέρευση με ημιδιατροφή στην Αγία Αικατερίνη ( Σινά )

* Μεταφορές βάση προγράμματος

* Ταξιδιωτική ασφάλιση

* Συνοδός του γραφείου μας.

Δεν συμπεριλαμβάνει

* VISA για την Αίγυπτο 60 ευρώ

* Υποχρεωτικά φιλοδωρήματα 15 ευρώ

print

Μοιραστείτε το: