Ετοιμάζουμε το επόμενο σας ταξίδι...
contact@savvioutravel.gr
22410-23728, 22410-32744
Διάρκεια: 9 ΗΜΕΡΕΣ
Τοποθεσία: Ιερουσαλήμ & Σινά
Τιμή: 890€

9ήμερη εκδρομή στα Ιεροσόλυμα & στο Σινά

Προσκυνηματικό οδοιπορικό στους Αγίους  Τόπους

ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ
ΠΑΤΗΡ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΑΛΤΟΥ (ΛΙΝΔΟΥ).

Αναχώρηση στις 16 Νοεμβρίου!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ 890€

Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής:

1η μέρα 16/11 ώρα 14.00

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ρόδου , και ώρα 15.00 θα πάρουμε την πτήση για την Αθήνα. Άφιξη και άμεση επιβίβαση μετά τον έλεγχο διαβατηρίων για την πτήση προς Τελ Αβίβ , άφιξη ώρα 19.00 τοπική ώρα, παραλαβή αποσκευών, επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό την Βηθλεέμ όπου και η διαμονή μας σε 5* ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα 17/11

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το χωριό των ποιμένων εν συνέχεια στον Άγιο Σάββα στην έρημο συνεχίζουμε με τον προφήτη Ηλία, Μονή Τίμιου Σταυρού και Ιερά μονή δικαίου Συμεών, και αφήνουμε τελευταίο προσκύνημα για την σημερινή μέρα τον Ναό της Γεννήσεως στην Βηθλεέμ, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην Βηθλεέμ, μετάβαση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα 18/11

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφτούμε την περιοχή της Γαλιλαίας , στην Ναζαρέτ θα προσκυνήσουμε τον Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε προς την Κανά , στην οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο θαύμα του Κυρίου. Εν συνέχεια για το Όρος Θαβώρ όπου έγινε η μεταμόρφωση του Κυρίου, συνεχίζει το προσκυνηματικο μας οδοιπορικό με επίσκεψη στους Αγίους Αποστόλους στην Καπερναούμ, εκεί προαιρετικό γεύμα με ψάρι της λίμνης Γενησσαρέτ. Τελευταίο προσκύνημα η Τιβεριάδα, επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα 19/11

Μετά το πρωινό σήμερα θα επισκεφτούμε την παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ, εκεί θα περπατήσουμε την Οδό του Μαρτυρίου, θα προσκυνήσουμε στο πραιτόριο (φυλακές του Χριστού) εν συνέχεια τον οίκο Αγίου Ιωακείμ και Άννας, τον Γολγοθά, την Αποκαθήλωση, τον Πανάγιο Τάφο (τάφος του Χριστού), και αφήνουμε τελευταίο προσκύνημα την Γεσθημανή (τάφος της παναγίας ). Επιστροφή στην Βηθλεέμ, ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα 20/11

πολύ νωρίς το πρωί θα αναχωρήσουμε για τελικό προορισμό το Σινά και την Αγία Αικατερίνη, Θα περάσουμε τα σύνορα Ισραήλ – Αιγύπτου και νωρίς το απόγευμα θα φτάσουμε στο Σινά, τακτοποίηση στα δωμάτια, το απόγευμα εσπερινό, δείπνο και διανυκτέρευση. το βράδυ προαιρετική ανάβαση στην Αγία κορυφή 2.280 μ. όπου ο Μωυσής έλαβε τις 10 εντολές.

6η μέρα 21/11

λειτουργία, μετά την λειτουργία , επίσκεψη στο Μουσείο της Μονής και προσκύνημα στον Άγιο Βάτο, τα λείψανα της Αγίας Αικατερίνης εκεί θα μας δοθούν δακτυλίδια της Αγίας Αικατερίνης , θα επισκεφτούμε το οστεοφυλάκιο, την πινακοθήκη, την περίφημη βιβλιοθήκη της μονής. αναχώρηση για τα σύνορα Αιγύπτου – Ισραήλ και με ενδιάμεσες στάσεις θα καταλήξουμε στην Βηθλεέμ, ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα 22/11

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Ιεριχώ στο Άγιο Γεράσιμο τον Ιορδανική, εν συνέχεια στον Ιορδάνη ποταμό (βάπτισμα), συνεχίζουμε για το Σαρανταριο Όρος, εκεί θα έχουμε και χρόνο για φαγητό, συνεχίζουμε για την Συκομορεα του Ζακχαίου, και αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

8η μέρα 23/11

Μετά το πρωινό σήμερα θα ξαναεπισκεφτουμε την παλιά πόλη, θα επισκεφτούμε τον πατριάρχη Ιεροσολύμων, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο, μπορείτε να επισκεφτείτε τα προσκυνήματα της Μεγάλης Παναγίας, την Παναγία Σκαντάγια, να ξανά προσκυνήσετε στον Πανάγιο Τάφο την Αποκαθήλωση, τον Γολγοθά, επιστροφή στην Βηθλεέμ, ελεύθερο χρόνο στην Βηθλεέμ.
Δείπνο και διανυκτέρευση.

9η μέρα 24/11

Ώρα 02.00 θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο , όπου ώρα 05.40 θα πάρουμε την πτήση για την Ελλάδα , άφιξη ώρα 07,40 και ώρα 09.00 θα πάρουμε την ανταπόκριση για την Ρόδο.

Άφιξη στην Ρόδο 10.00 24/11

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια με τηνAegean με επιστροφή
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
  • Ημιδιατροφή κάθε μερα
  • Ξεναγήσεις-περιηγήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Φόροι αεροδρομίων και συνόρων Ισραήλ
  • Η μετάβαση και διαμονή στο ξενοδοχείο της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης στο Σινά με ημιδιατροφή.
  • Έμπειρος αρχηγός – Συνοδός στα προσκυνήματα των Αγίων Τόπων
  • Ασφάλεια αστικής Ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η VISA ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΑ 50ΕΥΡΩ

Αγαπητοί μου , μετά από την επίσκεψη μου στους Αγίους τόπους, Νοέμβριο 2017,  προκειμένου να εξετάσω την τρέχουσα κατάσταση ιδίοις όμμασι , επισκέφτηκα τον πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ Θεόφιλο όπως και πολλούς Αγιοταφιτες  μοναχούς  , η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί , επικρατή ειρήνη και είναι ασφαλές πλέον η μετακινήσεις προσκυνητών στους Αγίους Τόπους , η παρουσία μας εκεί προσφέρει  ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ – ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ  ΚΑΙ  ΧΑΡΑ  στο δύσκολο έργο των διακονητών του Παναγίου Ζωοποιού Τάφου του Χριστού μας . η παρουσία μας ακόμη δείχνει και σε όλους όσους επιβουλεύονται τα άγια προσκυνήματα ότι είμαστε εδώ !! Δεν είμαστε απόντες !!! είμαστε πρόθυμοι να διαφυλάξουμε τα άγια που οι πατέρες της εκκλησίας μας με το αίμα τους κράτησαν  –  ζωντανό παράδειγμα ο Άγιος  Φιλούμενος  στο Φρέαρ  του  Ιακώβ.

Σαββιου Μανωλης 

εκτύπωση
Μοιραστείτε το: