Ετοιμάζουμε το επόμενο σας ταξίδι...
contact@savvioutravel.gr
22410-23728, 22410-32744
Διάρκεια: 15/06 – 17/06
Τοποθεσία: Νίσυρος, Ελλάδα
Τιμή: 130€

ΤΡΙΤΗ 15/6

Αναχώρηση στις 8.00 το πρωί με το Dodekanisos Pride για Νίσυρο. Άφιξη στην Νίσυρο στις 10.45 πμ. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας σε ξενοδοχείο στο Μανδράκι όπου τηρούνται όλοι οι κανόνες ατομικής υγιεινής σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Κατόπιν μαζευόμαστε για να πάμε προσκύνημα στην Παναγία Σπηλιανή και επίσκεψη στο 3ο πανελληνίως νομισματικό μουσείο. Βόλτα στα πετρόχτιστα δρομάκια και φαγητό στη δροσερή πλατεία της ηλικιωμένης.  Απόγευμα ελεύθερο..

Τετάρτη 16/6

Μετά το πρωινό ολοήμερη εκδρομή επίσκεψη στο ηφαιστειολογικό μουσείο Νικιών με 10λεπτο σποτάκι , βόλτα στον οικισμό στην βραβευμένη πλατεία βοτσαλωτών και προσκύνημα στο ναό  της Κοιμήσεως Θεοτόκου.

Κατόπιν ξενάγηση στον  άλλο γραφικό οικισμό του Εμπορειού, όπου θα κάνουμε στάση στη μικρή σπηλιά με  τη φυσική υδροθερμική δραστηριότητα. Φαγητό στην φημισμένη παραλία των Πάλλων. Στην επιστροφή στάση στα παλαιά δημοτικά λουτρά Νισύρου.  Απόγευμα ελεύθερο.

Πέμπτη 17/6

Μετά το πρωινό προσκύνημα στον Άγιο Νικήτα τον Νισύριο που θα εορτάσει σε τρεις ημέρες .Κατόπιν εκδρομή  στο ηφαίστειο. Επιστροφή γύρω στις 12.30πμ

Αναχώρηση στις 16.30 με Dodekanisos Pride για Ρόδο . Άφιξη στη Ρόδο στις 19.15.

(Δίπλα στο ξενοδοχείο μας έχει πισίνα με θερμαινόμενο ιαματικό νερό για τον ελεύθερο σας χρόνο).

 

Η εκδρομή περιλαμβάνει:

  • Ακτοπλοϊκά Ρόδο-Νίσυρο-Ρόδο.
  • 2 Διανυκτερεύσεις με πρωινό.
  • 1 Ολοήμερη εκδρομή.
  • Μεταφορά από και προς το ηφαίστειο.
  • Ταξιδιωτική Ασφάλιση.
  • Συνοδεία από συνεργάτη του γραφείου μας.

 

Συνολικό κόστος εκδρομής ανά άτομο: 130

 

Μοιραστείτε το: