Ετοιμάζουμε το επόμενο σας ταξίδι...
contact@savvioutravel.gr
22410-23728, 22410-32744
Διάρκεια: 27 May 2019 - 05 Jun 2019
Τοποθεσία: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Τιμή: 390

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 

9 ΗΜΕΡΗ  εκδρομή 

ΚΟΡΙΝΘΟ – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΟΡΩΝΗ –ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ – ΓΥΘΕΙΟ – ΣΠΑΡΤΗ –ΜΥΣΤΡΑ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΗΣ– ΝΑΥΠΛΙΟ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΣΠΕΤΣΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 27 ΜΑΙΟΥ

Πρόγραμμα εκδρομής

1η μέρα αναχώρηση ώρα  17.00  για  Πειραιά  με  super fast  ferries.

2η μέρα άφιξη ώρα 08.00 άμεση επιβίβαση και αναχώρηση για πρώτη στάση στον Ισθμό της Κορίνθου , εν συνέχεια περνάμε την Τρίπολη , Αγία Θεοδώρα προσκύνημα  ένα ζωντανό θαύμα της Ορθοδοξίας  μας  , ένα πανέμορφο τοπίο , και καταλήγουμε στην Καλαμάτα , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.

3η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για Πύλο – Μεθώνη – Κορώνη , πανέμορφα μέρη της Ελλάδος μας , επιστροφή στην Καλαμάτα ,  διανυκτέρευση.

4η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για Αρεόπολη – Σπήλαια  Δυρού – Γύθειο , και καταλήγουμε στην πόλη της Σπάρτης , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , ελεύθεροι.

5η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για ολοήμερη εκδρομή στην  Μονεμβασία και στον Μυστρά νωρίς το απόγευμα επιστροφή στην Σπάρτη , ελεύθεροι διανυκτέρευση.

6η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση από την πόλη της Σπάρτης για Μονή Μαλεβης , προσκύνημα , και καταλήγουμε στο πανέμορφο Ναύπλιο , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

7η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για Πόρτο Χελι μια πανέμορφη εκδρομή με επίσκεψη στο πανέμορφο νησί των Σπετσών , επιστροφή αργά το απόγευμα στο Ναύπλιο , διανυκτέρευση.

8η μέρα μετά το πρωινό  αναχώρηση  για Πειραιά με ενδιάμεσους σταθμούς με τελικό προορισμό τον Πειραιά και ώρα  19.00  θα πάρουμε το πλοίο για Ρόδο.

Μια  εκδρομή  που  δεν  πρέπει  να   χάσετε  !!!!!!!

Τιμή  κατ  άτομο  390 ευρώ

Συμπεριλαμβάνει

  1. Εισιτήρια  οικονομικής  θέσης  Ρόδο – Πειραιά – Ρόδο
  2. 6 διανυκτερεύσεις  σε  επιλεγμένα  ξενοδοχεία  με  πρωινό
  3. Μετακινήσεις  βάσει του προγράμματος
  4. Ταξιδιωτική ασφάλιση
  5. Συνοδός του γραφείου μας

Δεν συμπεριλαμβάνεται

  • Ειδικός φόρος διανυκτέρευσης ο οποίος πληρώνεται απευθείας στα ξενοδοχεία

( 0,50 – 3 ευρώ , ανάλογα την κατηγορία του ξενοδοχείου ) ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

  • Είσοδοι σε μουσεία

Σαββιού Μανώλης 

print
Μοιραστείτε το: