Ετοιμάζουμε το επόμενο σας ταξίδι...
contact@savvioutravel.gr
22410-23728, 22410-32744
Διάρκεια: 4 ΗΜΕΡΕΣ
Τοποθεσία: Ελλάδα
Τιμή: 320€

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΧΑΛΚΙΔΑΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΡΩΣΟΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔΑΓΙΟ ΙΑΚΩΒΟ ΤΣΑΛΙΚΗ ΑΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟΑΙΓΙΝΑΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥΑΓΙΟ ΕΦΡΑΙΜΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ  ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ

Αναχώρηση στις 11 Απριλίου

Την εκδρομή συνοδεύει ο Πάτερ Κάλλιστος του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Άνω, τηλ. επικοινώνιας 6944887916

Ενδεικτικό πρόγραμμα εκδρομής:

1η ημέρα: 

ώρα 06.00 συγκέντρωση στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση για Αθήνα 06.40 , άφιξη ώρα 07.45 , άμεση επιβίβαση σε πούλμαν κα αναχώρηση για  Χαλκίδα στάση για καφέ , εν συνέχεια προσκύνημα στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο στο Προκόπη Ευβοίας χρονος για φαγητο , συνεχίζουμε να προσκυνήσουμε τον Όσιο Δαυίδ και τον Νέο Άγιο Ιάκωβο Τσαλικη , επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις στην Αθήνα . διανυκτέρευση

2η ημέρα: 

μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφτούμε και να προσκυνήσουμε στον Άγιο Πορφύριο , στην συνέχεια στην  Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλαντου , στον Άγιο Εφραιμ και στην Νταου Πεντέλης  Παντοκράτορα , επιστροφή στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 

μετά το πρωινό αναχωρούμε να αφιερώσουμε την σημερινή μας μέρα στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα , επιστροφή νωρίς το απόγευμα στην Αθήνα , διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 

μετά το πρωινό αναχώρηση με προορισμό προς Κόρινθο και προσκύνημα στον Όσιο Παταπιο όπου και θα προσκυνήσουμε το σκήνωμα του , στον Ισθμό της Κορίνθου για φαγητό , και επιστροφή στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση για Ρόδο. Άφιξη ώρα 22.00 στην Ρόδο.

 

 

 

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Αεροπορικό εισιτήριο Ρόδο – Αθήνα – Ρόδο ( Aegean airlines )
  • Φόροι αεροδρομίου
  • 3 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με πρωινό
  • Εκδρομές βάση προγράμματος
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση
  • Συνοδός του γραφείου μας

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Το εισιτήριο για την Αίγινα  25 ευρώ το άτομο
εκτύπωση
Μοιραστείτε το: