Ετοιμάζουμε το επόμενο σας ταξίδι...
contact@savvioutravel.gr
22410-23728, 22410-32744
Διάρκεια: 7 ημέρες, 6 διανυκτερεύσεις
Τοποθεσία: Ελλάδα
Τιμή: *αναμένεται σύντομα

7ήμερη  Αεροπορική  εκδρομή ΕΛΛΑΔΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ – ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ – ΚΑΒΑΛΑ – ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΗΣ – ΣΕΡΡΕΣ – ΕΔΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ – ΛΑΡΙΣΑ – ΠΗΛΙΟ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΒΟΛΟΣ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΓΙΟ ΕΦΡΑΙΜ – ΚΟΡΙΝΘΟ – ΟΣΙΟ ΠΑΤΑΠΙΟ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

1Η Μέρα συγκέντρωση ώρα 09:00 στο αεροδρόμιο της Ρόδου για να πάρουμε την πτήση για Θεσσαλονίκη, άφιξη ώρα 11:40, άμεση επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για να προσκυνήσουμε στον τάφο του Αγίου Παΐσιου, εν συνεχεία στον Άγιο Δημήτριο και θα καταλήξουμε στην πόλη της Καβάλας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.

 

2η Μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για να επισκεφτούμε την παλαιά Ιερά Μονή Παναγίας Εικοσιφοινίσσης, στην συνέχεια θα γνωρίσουμε την πόλη των Σερρών, ελεύθερος χρόνος στην πόλη και αργά το απόγευμα επιστροφή στην Καβάλα, διανυκτέρευση.

 

3η Μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για την Έδεσσα στην Παλαιά Μητρόπολη και στην Νέα Μητρόπολη όπου φυλάσσονται τα λείψανα του νέου Αγίου Καλλίνικου εν συνεχεία εκεί θα απολαύουμε τους καταρράκτες. Έπειτα θα περάσουμε από την πόλη της Νάουσας και θα καταλήξουμε στον Άγιο Νικόλαο όπου θα έχουμε χρόνο και για φαγητό και με ενδιάμεσες στάσεις θα καταλήξουμε στην πανέμορφη πόλη της Λάρισας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθεροι.

 

4η Μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για το πανέμορφο Πήλιο τα χωριά Πορταριά και Μακρυνίτσα και τον Ιερό ναό κοιμήσεως της Θεοτόκου, στη συνέχεια θα γνωρίσουμε την πόλη του Βόλου, ελεύθερος χρόνο για φαγητό, επιστροφή στην Λάρισα, ελεύθεροι.

 

5η Μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για τα πανέμορφα επιβλητικά Μετέωρα, γνωριμία με την πόλη της Καλαμπάκας και στην συνέχεια στην πόλη των Τρικάλων, επιστροφή στην Λάρισα, διανυκτέρευση.

 

6η Μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για τελικό προορισμό την Αθήνα προσκύνημα στον Άγιο Πορφύριο και στον Άγιο Εφραίμ στην Νέα Μάκρη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθεροι.

 

7η Μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για Τον Ισθμό της Κορίνθου στο Λουτράκι και στον Όσιο Πατάπιο, επιστροφή στην Αθήνα, στο Αεροδρόμιο και πτήση για Ρόδο ώρα 21:30. Άφιξη στην Ρόδο 22:30.

 

Τιμή κατά άτομο: αναμένεται σύντομα

 

Συμπεριλαμβάνει:

  • Αεροπορικό εισιτήριο Ρόδο – Θεσσαλονίκη / Αθήνα – Ρόδο
  • 6 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε 4* ξενοδοχεία
  • Μεταφορές βάση προγράμματος
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση
  • Συνοδός της εκδρομής ο Σαββιού Μανώλης

 

Δεν συμπεριλαμβάνει:

  • Φόρο διαμονής 3 ευρώ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.

 

Την εκδρομή θα συνοδεύει ο πατήρ Σπυρίδωνας Λίγκας

Μοιραστείτε το: