Ετοιμάζουμε το επόμενο σας ταξίδι...
contact@savvioutravel.gr
22410-23728, 22410-32744
Διάρκεια: 8 ΗΜΕΡΕΣ
Τοποθεσία: Ελλάδα
Τιμή: 399€

8ήμερη ΕΚΔΡΟΜΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ – ΚΑΒΑΛΑ – ΔΡΑΜΑ – ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΕΡΡΕΣ – ΠΗΛΙΟ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΒΟΛΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ – ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

Αναχώρηση στις 29 Δεκεμβρίου

1η ημέρα: 

Αναχώρηση ώρα 18.00 με πλοίο για τον Πειραιά.

2η ημέρα: 

Άφιξη και άμεση επιβίβαση σε πούλμαν με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη με στάσεις στον δρόμο για καφέ και φαγητό, άφιξη νωρίς το απόγευμα στην συμπρωτεύουσα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθεροι.

3η ημέρα: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Λουτρά Ποζαρ, πανέμορφο τοπίο και ιδιαίτερα την περίοδο αυτήν, συνεχίζουμε για το Χιονοδρομικό Καιμακτσαλαν, εκεί θα παίξουμε μικροί και μεγάλοι με τα χιόνια και θα απολαυσουμε την ζέστη σοκολάτα δίπλα στο τζάκι, εν συνέχεια για το παραδοσιακό χωριό Άγιο Αθανάσιο, (η Μύκονος της Βόρειας Ελλάδας όπως το αποκαλούν ) εκεί θα έχουμε χρόνο για φαγητό, και να περπατήσουμε το χωριό, θα επιστρέψουμε στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα, πολύ κοντά από το ξενοδοχείο η πλατεία Αριστοτέλους στολισμένη στα χριστουγεννιάτικα της, μπορείτε να την επισκεφτείτε με τα πόδια σε μόλις 10 λεπτά δρόμο, δίπλα της ο Λευκός Πύργος, τα παραλιακά καταστήματα η αγορά, ο Πύργος του ΟΤΕ, όπου μπορεί κανεις να απόλαυση τον καφέ του, απολαμβάνοντας την πόλη πανοραμικά.

4η ημέρα: 

Καλή Χρονιά! μετά το πρωινό αναχώρηση για να γνωρίσουμε την πανέμορφη Καβάλα, εκεί θα έχουμε χρόνο για καφέ, συνεχίζουμε προς την Δράμα εκεί για τους μικρούς μας φίλους θα επισκεφτούμε την Ονειρουπολη το χωριό του Άγιου Βασίλη, θα μπούμε στο σπίτι του Άγιου Βασίλη, στο Ταχυδρομείο και θα έχουμε και χρόνο στην πόλη, επίσης μπορείτε να απολαυσετε μια ωραία βόλτα με το χριστουγεννιάτικα στολισμένο τρενάκι. Συνεχίζουμε για μια ακόμη πόλη τις Σέρρες, πολύ ωραία πόλη με φανταστική αγορά, και εδώ θα έχουμε χρόνο, όπου το απόγευμα επιστροφή στην Θεσσαλονίκη.

5η ημέρα: 

Μετά το πρωινό και με τις αποσκευές μας αναχώρηση για το Πήλιο εκεί θα επισκεφτούμε την Μακρυνίτσα (το χωριό όπου γυρίστηκε η ταινία η δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά με την Άλικη Βουγιουκλάκη) επίσης θα περάσουμε και από το παραδοσιακό χωριό Πορταρια, θα καταλήξουμε στην πόλη του Βόλου, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθεροι.

6η ημέρα: 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να γνωρίσουμε την πόλη των Τρικάλων, και για μια ακόμη φορά θα ευχαριστήσουμε τους μικρούς μας φίλους, επισκεπτόμενοι τον Μύλο των Ξωτικών, θα σας καταπλήξει, πολύ γιορτινό περιβάλλον , Άγιος Βασίλης, Ξωτικά, και πολλά παιχνίδια, επιστροφή στον Βόλο, διανυκτέρευση.

7η ημέρα: 

Μετά το πρωινό θα πάρουμε τον δρόμο προς τον Πειραιά, με ενδιάμεσες στάσεις όπου ώρα 18.00 θα πάρουμε το πλοίο για την Ρόδο.

8η ημέρα: 

Άφιξη στην Ρόδο.

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤΑ  ΑΤΟΜΟ   399€   ΜΟΝΟ !!!!  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδο – Πειραιά – Ρόδο  ( οικονομική θέση )
  • 3 διανυκτερεύσεις στην Θεσσαλονίκη με πρωινό
  • 2 διανυκτερεύσεις στην Λάρισα με πρωινό
  • Εκδρομές βάση προγράμματος
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση
  • Συνοδός του γραφείου μας

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

  • Φόρος διαμονής, ο οποίος πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο 1.50 εως 3 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση , αναλόγως την κατηγορία του ξενοδοχείο.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται

 

Savviou Travel | Αποστόλου Παύλου 8, Ρόδος | Τηλ: 2241 023728

εκτύπωση

Μοιραστείτε το: