Ετοιμάζουμε το επόμενο σας ταξίδι...
contact@savvioutravel.gr
22410-23728, 22410-32744
Διάρκεια: 9 ημέρες, 7 διανυκτερεύσεις + 2 στο πλοίο
Τοποθεσία: Ελλάδα
Τιμή: 490€ / 390€ παιδικό

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ 9ημερη εκδρομή

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΕΙΟΣ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΒΙΓΛΑ  ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΑΒΑΛΑ  ΞΑΝΘΗ – ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΛΑΡΙΣΑ – ΜΗΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ  ΠΗΛΙΟ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ – ΠΟΡΤΑΡΙΑ

 

 

26/12 Κυριακή συγκέντρωση στο λιμάνι ώρα 15:00 για να πάρουμε το πλοίο για τον Πειραιά.

 

27/12 Δευτέρα άφιξη ώρα 08:00 στον Πειραιά άμεση επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για τα Μετέωρα στην πόλη της Καλαμπάκας , θα θαυμάσουμε αυτό το ζωντανό θαύμα της Ορθοδοξίας μας , θα επισκεφτούμε το Μεγάλο Μετέωρο και το Μετέωρο του Αγίου Στεφάνου  στην συνέχεια αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της Καστοριάς με την ωραία λίμνη στο κέντρο της πόλης , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , ελεύθεροι.

 

28/12 Τρίτη μετά το πρωινό αναχώρηση για την Μικρή και την Μεγάλη Πρέσπα στο μοναστήρι του Αγίου Αχίλλειου το όποιο βρίσκετε μέσα στην λίμνη , και στην συνέχεια για τους μικρούς και μεγάλους φίλους στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλα ,εκεί θα έχουμε χρόνο να απολαύουμε το χιόνι να απολαύουμε μια ζεστή σοκολάτα , και το απόγευμα επιστροφή στην Καστοριά , διανυκτέρευση.

 

29/12 Τετάρτη μετά το πρωινό αναχώρηση με τις βαλίτσες μας σήμερα θα πάμε στο παραδοσιακό χωριό Άγιο Αθανάσιο την Μύκονο της Θεσσαλονίκης όπως την αποκαλούν , στην συνέχεια στους καταρράκτες της Έδεσσας , στα Λουτρά Ποζαρ και θα καταλήξουμε στην Θεσσαλονίκη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

30/12 Πέμπτη μετά το πρωινό αναχώρηση για δυο πολύ ωραίες πόλεις της Ελλάδος την Καβάλα και την Ξάνθη , επιστροφή στο απόγευμα στην Θεσσαλονίκη , ελεύθεροι να απολαύσετε την στολισμένη χριστουγεννιάτικα  Θεσσαλονίκη την πλατεία Ελευθερίας την παραλιακή οδό με τα πολλά καταστήματα , διανυκτέρευση.

 

31/12 Παρασκευή μετά το πρωινό αναχώρηση με τις βαλίτσες μας για να επισκεφτούμε σήμερα την πόλη της Βέροιας την Παναγία Σουμελά και να καταλήξουμε στην πολύ ωραία πόλη της Λάρισας , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ελεύθεροι , το βράδυ Ρεβεγιόν στο ξενοδοχείο .

 

01/01  ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ   Σάββατο μετά το πρωινό σήμερα θα επισκεφτούμε των Μύλων των Ξωτικών την πανέμορφη πόλη των Τρικάλων επιστροφή νωρίς το απόγευμα στην Λάρισα , ελεύθεροι.

 

02/01 Κυριακή μετά το πρωινό αναχώρηση για το Πήλιο και τα χωριά Μακρυνίτσα και Πορταρια , στην συνέχεια γνωριμία με την πόλη του Βόλου , θα απολαύσουμε τα γνωστά τσιπουράδικα , επιστροφή στην Λάρισα , διανυκτέρευση.

 

03/01 Δευτέρα μετά το πρωινό αναχώρηση με τελικό προορισμό με ενδιάμεσες στάσεις προς την Αθήνα και τον Πειραιά όπου θα πάρουμε το πλοίο για επιστροφή στην Ρόδο.

 

Τιμή κατά άτομο:  490 €  ( παιδιά έως 12 χρόνων  390 € )

 

Συμπεριλαμβάνει:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδο – Πειραιά – Ρόδο  ( οικονομική θέση ).
  • 7 Διανυκτερεύσεις με πρωινό σε 4* &  5* ξενοδοχεία.
  • Μεταφορές βάση προγράμματος.
  • Ταξιδιωτική Ασφάλιση συμπεριλαμβάνεται και για covid-19.
  • Συνοδός του γραφείου μας.

 

Δεν συμπεριλαμβάνεται: 

  • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους.
  • Ρεβεγιόν  25 € ενήλικας & 10 € τα παιδιά.
  • Φόρος διαμονής ( πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο 3 ευρώ ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση ).

 

 

 

 

Μοιραστείτε το: