Ετοιμάζουμε το επόμενο σας ταξίδι...
contact@savvioutravel.gr
22410-23728, 22410-32744
Διάρκεια: 26 – 30 Απριλίου
Τοποθεσία: Κωνσταντινούπολη - Τουρκία
Τιμή: 620€ το άτομο

Κωνσταντινούπολη 5ημερο (ΟΜΑΔΙΚΟ)

 

Τιμή ανά άτομο: 620€ (αεροπορικά από Ρόδο).

Περίοδος: 26 – 30 Απριλίου.

 

1η μέρα: ΡΟΔΟΣ-ΑΘΗΝΑ-ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

Πτήση για Κων/πολη. Άφιξη, συνάντηση με τον αντιπρόσωπό μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας . Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία  με την βασιλεύουσα των πόλεων που σφύζει από ζωή μέρα και νύκτα. Σας  προτείνουμε μία βόλτα στη θρυλική λεωφόρο του Πέραν ( Istiklal Caddesi ) με τα καταστήματα όλων των ειδών, τα εστιατόρια για όλα τα γούστα, τα διάσημα ζαχαροπλαστεία, όπως το ξακουστό Haci Bekir με έτος ίδρυσης το 1777. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (Κλασσική ξενάγηση).

Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε με τον ξεναγό μας για την παλιά πόλη, όπου θα επισκεφθούμε την Αγία Σοφία του Ιουστινιανού, τον Βυζαντινό Ιππόδρομο όπου βρίσκεται ο χάλκινος τρίποδας των Δελφών, το Μπλέ τζαμί που είναι στολισμένο με τα περίφημα κεραμικά της Νίκαιας, το Ανάκτορο Τοπ Kαπί κατοικία των Οθωμανών Σουλτάνων μέχρι τον 19ο αιώνα, που σήμερα στεγάζει το μουσείο με τους αμύθητους θησαυρούς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για να ξεκουραστούμε. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε διάφορους Πολίτικους μεζέδες, όπως τα μύδια γεμιστά ή το κοκορέτσι στο Τσιτσέκ Πασάζ, γλυκίσματα και γαλακτοκομικά στο φημισμένο Saray στην λεωφόρο του Πέραν. Το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε νυκτερινό κέντρο με παραδοσιακούς χορούς  και οριεντάλ. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΠΡΙΓΚΙΠΟΝNΗΣΑ (προαιρετική).

Μετά το πρόγευμα, ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στα μαγευτικά Πριγκιπόννησα με ελληνόφωνο ξεναγό. Θα αποβιβαστούμε  πρώτα την νήσο Χάλκη όπου θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε την Θεολογική Σχολή και στην συνέχεια στην νήσο Πρίγκιπο. Σας προτείνουμε  τον γύρο του νησιού με τα γραφικά αμαξάκια η μία επίσκεψη  στον Άγιο Γεώργιο τον κουδουνά στην κορυφή του λόφου. Αναχώρηση από τα καταπράσινα Πριγκιπόννησα με τις καλύτερες εντυπώσεις και επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη το απόγευμα .

4η μέρα: Μετά το πρωινό ελεύθεροι για τα τελευταία σας ψώνια

5η μέρα : ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΑΘΗΝΑ-ΡΟΔΟΣ

Μετά το πρόγευμα, ελεύθερος χρόνος. Με την γλυκιά ανάμνηση της επίσκεψης μας στην κοσμοπολίτικη Πόλη, συνάντηση με τον οδηγό την προκαθορισμένη ώρα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Ρόδο μέσω Αθήνας.

ΤΙΜΗ  ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ  620€ ( Συμπεριλαμβάνονται οι φόροι αεροδρόμιου )

Συμπεριλαμβάνονται:

  1. Αεροπορικά εισ/ρια Ρόδος-Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Αθήνα-Ρόδος.
  2. Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.
  3. 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Κων/πολη.
  4. Ξενάγηση Κωνσταντινούπολης με ελληνόφωνο ξεναγό όπως στο πρόγραμμα.
  5. Μία χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά το άτομο .
  6. Ασφάλεια αστικής ευθύνης tour operator.
  7. Συνοδός του γραφείου μας.

 

Δεν συμπεριλαμβάνονται:

  1. Είσοδοι σε Μουσεία
  2. Προαιρετική εκδρομή στα Πριγκιπόννησα  50€

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος 

Μοιραστείτε το: