Ετοιμάζουμε το επόμενο σας ταξίδι...
contact@savvioutravel.gr
22410-23728, 22410-32744
Διάρκεια: 03 – 10 Μαΐου
Τοποθεσία: Ιερουσαλήμ - Ισραήλ
Τιμή: 1050€ το άτομο

Ιεροσόλυμα 8ημερο (ΟΜΑΔΙΚΟ)

 

Τιμή ανά άτομο: 1050€ (αεροπορικά από Ρόδο).

Περίοδος: 03 – 10 Μαΐου.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1Η μέρα 03/05 Αναχώρηση ώρα 09:45 αναχώρηση από Ρόδο, από Αθήνα 16:50 για Τελ Αβίβ μετά από 1 ½ ώρα, άφιξη στο  Τελ Αβίβ και άμεση αναχώρηση για την Βηθλεέμ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα 04/05 μετά το πρωινό αναχώρηση ώρα 09:00 για το χωριό των ποιμένων, την μονή του Αγίου Θεοδοσίου εν συνέχεια στην  Ιερά μονή του Αγίου Σάββα στην έρημο, μετά θα οδηγηθούμε στο σπήλαιο της γεννήσεως στην Βηθλεέμ, μετά το προσκύνημα στον ναό της γεννήσεως, θα πάμε στον Προφήτη Ηλία και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα 05/05 μετά το πρωινό αναχώρηση ώρα 08:00 για το Όρος Θαβώρ όπου μεταμορφώθηκε ο κύριος, στην Κάνα όπου ευλογήθηκε ο γάμος και στην Ναζαρέτ στον ναό του Ευαγγελισμού, στην συνέχεια στους Αγίους Αποστόλους στην Καπερναούμ, στην Τιβεριάδα και στον Ιορδανή ποταμό (στο πραγματικό σημείο) για το βάπτισμα, επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα 06/05 μετά το πρωινό σήμερα ξενάγηση στην παλιά πόλη, θα περπατήσουμε στην οδό του μαρτυρίου, θα προσκυνήσουμε στο πραιτόριο, τον οίκο Αγίου Ιωακείμ και Άννας, τον τόπο του λιθοβολισμού του Αγίου Στεφάνου στον ναό της Αναστάσεως προσκύνημα στον Πανάγιο τάφο, στον Γολγοθά , στην Αποκαθήλωση εν συνέχεια, στην Γεσθημανή όπου ο τάφος της παναγίας και επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα 07/05 μετά το πρωινό αναχώρηση για το Φρέαρ του Ιακώβ στην Σαμάρεια εκεί θα πάρουμε ευλογία από τον πατήρ Ιουστίνος εν συνέχεια στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ ελεύθεροι να ξανά επισκέπτεται τον Πανάγιο τάφο και όποιο άλλο προσκύνημα θελήσετε, επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα 08/05  λειτουργία, ξενάγηση στο μουσείο της μονής, πρωινό και αναχώρηση με τελικό προορισμό την Βηθλεέμ, δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα 09/05 μετά το πρωινό αναχώρηση για Ιεριχώ στον Άγιο Γεώργιο τον Χοτζεβα, στον Άγιο Γεράσιμο του Ιορδανική, στην συκομορέα του Ζακχαίου , στο Σαρανταριο Όρος και τέλος στην Βηθανία, επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

8η μέρα 10/05 αναχώρηση ώρα 02:00 από το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο όπου ώρα 05:30 θα αναχωρήσουμε για Αθήνα και μετέπειτα για Ρόδο.

 

Προσκυνηματικό οδοιπορικό στους Αγίους  Τόπους 

 

ΤΗΝ  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΘΑ  ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΙΓΚΑΣ ΛΙΝΔΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΑΛΤΟΥ

 

ΤΙΜΗ   1.050€,  για συμμετοχές έως 10 Απριλίου έκπτωση 70€

Δήλωση συμμετοχής με προκαταβολή 400€

 

Συμπεριλαμβάνονται:

 

  • Αεροπορικό εισιτήριο  Ρόδο -Αθήνα – Τελ Αβίβ – Αθήνα – Ρόδο.
  • Φόροι αεροδρόμιου.
  • 7 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό και βραδινό καθημερινά.
  • Μεταφορές βάση προγράμματος.
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση.
  • Συνοδός του γραφείου μας.

 

 Δεν συμπεριλαμβάνονται:

 

  • Υποχρεωτικά φιλοδωρήματα 20 ευρώ ανά άτομο.
  • Ανάβαση στον Άγιο Σάββα με ειδικά mini bus 7€ το άτομο.

 

Σημαντικές πληροφορίες:

  • Απαραίτητο Διαβατήριο
  • Για αυτούς που δεν έχουν ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού, θα χρειαστεί να έχουν κάνει PCR TEST.

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος 

 

Μοιραστείτε το: