ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

0
Κόστος
Από1.190,00 €
Κόστος
Από1.190,00 €
Ονοματεπώνυμο*
Διεύθυνση Email*
Το Ερώτημα Σας*
* Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1142

ΑΛΑΤΟΡΥΧΕΙΑ ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΖΕΣΤΑΚΟΒΑ ΚΡΑΚΟΒΙΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

8ημερη Αεροπορική Αναχώρηση 15 Ιανουαρίου

1η μέρα συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Ρόδου 09.30 πτήση για Βαρσοβία μέσο Αθηνών , άφιξη στην Βαρσοβία ώρα 16.55 μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση ελεύθεροι.

2η μέρα μετά το πρωινό περιήγηση της πόλης της Βαρσοβίας θα επισκεφτούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης που περιβάλλονται από τις παλιές οχυρώσεις , θα δούμε μεταξύ άλλων την κεντρική πλατεία της αγοράς , το βασιλικό ανάκτορο , το παλάτι , την πλατεία του κάστρου , το μεγάλο θέατρο Βιελκι , τους βασιλικούς κήπους και καταλήγουμε στο πολυκατάστημα Bracladalowscy για ψώνια η για καφέ μπορείτε επίσης να περπατήσετε κατά μήκος της δυτικής όχθης του ποταμού Βιστούλα , στην περιοχή της βασιλικής οδού , επιστροφή στο ξενοδοχείο , ελεύθεροι.

3η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για Ζεστακοβα ( 218 χλμ ) εκεί θα επισκεφτούμε το μοναστήρι Γιασνα Γκορα βρίσκεται στην σημαντικότερη θρησκευτικού χαρακτήρα πόλη όπου εκατομμύρια πιστοί συρρέουν από όλο τον κόσμο για να προσκυνήσουν στην θαυματουργή εικόνα της Μαύρης Παναγιάς η αγιογράφηση της έγινε από τον Ευαγγελιστή Λούκα χρησιμοποιώντας ξύλο από το τραπέζι της Παναγίας στην Ναζαρέτ. Καταλήγουμε στην Κρακοβία τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ελεύθεροι.

4η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για τα αλατωρυχεία Βιελιτσκα ( 300 χλμ ) εκεί θαυμάσουμε ένα μοναδικό τοπίο το αλατωρυχείο εκτείνετε σε 9 υπόγεια επίπεδα τα οποία είναι όλα επισκέψιμα , θα θαυμάσουμε τα γλυπτά και την εκκλησία από αλάτι , και συνεχίζουμε για το Μνημείο Άουσβιτς το μεγαλύτερο στρατόπεδο Ναζί κατά τον Β παγκόσμιο πόλεμο , μια ξενάγηση στο χώρο που θα σας μείνει αξέχαστη , εν συνέχεια επιστροφή στην Κρακοβία , στο ξενοδοχείο , ελεύθεροι.

5η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της Βουδαπέστης ( 390 χλμ ) τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , ελεύθεροι.

6η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για περιήγηση της πόλης θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την πρωτεύουσα των Μαγυάρων την πλατεία των Ηρώων , τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου , την Λεωφόρο της Δημοκρατίας , έπειτα θα περάσουμε στην Βούδα από την γέφυρα , στον λόφο των ψαράδων θα δούμε το κάστρο και την εκκλησία της Ματιας οπού εκεί γίνονται στέψεις βασιλιάδων , επιστροφή στο ξενοδοχείο , ελεύθεροι.

7η μέρα ( ημέρα ελεύθερη στην πανέμορφη Βουδαπέστη )

8η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για το αεροδρόμιο όπου ώρα 10.45 θα πάρουμε την πτήση μας για Ρόδο μέσω Αθηνων , άφιξη στην Ρόδο 18.00

Τιμή κατά άτομο 1190 ευρώ ( επιβάρυνση μονόκλινου 300 ευρώ )

Συμπεριλαμβάνει

1. Αεροπορικό εισιτήρια Ρόδο – Βαρσοβία ( με χειραποσκευή 8 κιλά & βαλίτσα 23 κιλά )

2. Αεροπορικό εισιτήριο Βουδαπέστη – Ρόδο ( με χειραποσκευή 8 κιλά και βαλίτσα 23 κιλά )

3. Μετακινήσεις βάση προγράμματος

4. 2 διανυκτερεύσεις στην Βαρσοβία σε 4* ξενοδοχείο με πρωινό

5. 2 διανυκτερεύσεις στην Κρακοβία σε 4* ξενοδοχείο με πρωινό

6. 3 διανυκτερεύσεις στην Βουδαπέστη σε 4* ξενοδοχείο με πρωινό

7. Ελληνόφωνος ξεναγός

8. Ταξιδιώτικη ασφάλιση αστικής ευθύνης

9. Συνοδός του γραφείου μας .

Δεν συμπεριλαμβάνει

1. Είσοδοι σε μουσεία

2. Φόρος διαμονής 5 ευρώ ανά άτομο ανά διανυκτέρευση

3. Φιλοδωρήματα 30 ευρώ ανά άτομο για όλη την εκδρομή.