ΓΥΡΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 8ημερη Αεροπορική εκδρομή

0
Κόστος
Από670,00 €
Κόστος
Από670,00 €
Ονοματεπώνυμο*
Διεύθυνση Email*
Το Ερώτημα Σας*
* Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

62

Αναχώρηση 02 Δεκεμβρίου ( Για κρατήσεις Καβαδας Βασίλης 6942888066 )

 

ΜΕΤΕΩΡΑ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΕΙΟΣ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΒΙΓΛΑ – ΒΕΡΟΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

02/12 Συγκέντρωση ώρα 08.00 στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση ώρα 08.55 για Αθήνα . Άφιξη ώρα 10.00 επιβίβαση σε πούλμαν και αναχώρηση για την Καλαμπάκα επίσκεψη στα Μετέωρα και εν συνέχεια θα καταλήξουμε στο πανέμορφο Μέτσοβο τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , Διανυκτέρευση.

03/12 μετά το πρωινό αναχώρηση για Ιωάννινα θα πάρουμε πλοιάριο για το νησάκι του Αλη πασά εν συνέχεια επίσκεψη στο μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα και στο Σπήλαιο , ελεύθερο χρόνο στην πόλη των Ιωαννίνων , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Διανυκτέρευσή.

04/12 μετά το πρωινό αναχώρηση για την Παναγία την Μολυβδοσκεπαστη , Κόνιτσα , θα επισκεφτούμε το σπίτι του Αγίου Παισιου εν συνέχεια για το χωριό Καλπάκι οπού θα έχουμε χρόνο για φαγητό , επιστροφή στα Ιωάννινα. Διανυκτέρευση.

05/12 μετά το πρωινό αναχώρηση για Γρεβενά , Σιάτιστα , και θα καταλήξουμε στην πανέμορφη Καστοριά τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , ελεύθεροι.

06/12 μετά το πρωινό αναχώρηση για την μικρή και μεγάλη πρεσπα στον Άγιο Αχίλλειο και θα καταλήξουμε στο χιονοδρομικό Βιγλα όπου θα έχουμε χρόνο και για φαγητό. Επιστροφή το απόγευμα στην Καστοριά , διανυκτέρευση.

07/12 μετά το πρωινό αναχώρησή για Βέροια και μετέπειτα στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , ελεύθεροι στην πόλη για βόλτα στην πλατεία Αριστοτέλους στην παραλιακή στα λαδάδικα κλπ

08/12 μετά το πρωινό αναχώρηση για την Έδεσσα και τους καταρράκτες στην συνέχεια για τα λουτρά ποζαρ και θα καταλήξουμε για φαγητό στον Άγιο Αθανάσιο , επιστροφή το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη , Διανυκτέρευση.

09/12 μετά το πρωινό θα είμαστε ελεύθεροι για τα τελευταία ψώνια και ώρα 12.00 θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο όπου ώρα 14.45 θα πάρουμε την πτήση για Ρόδο. Άφιξη στην Ρόδο ώρα 16.15

Τιμή κατά άτομο 670 ευρώ ( Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου 140 ευρώ )

 

Συμπεριλαμβάνει

 

1. Αεροπορικό εισιτήριο Ρόδο – Αθήνα ( Sky express )

2. Αεροπορικό εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Ρόδο ( Aegean airlines )

3. Βαλίτσα 15 κιλά & χειραποσκευή 8 κιλά

4. Διανυκτερεύσεις 1 στο Μέτσοβο με πρωινό σε 3* ξενοδοχείο

5. Διανυκτερεύσεις 2 στα Ιωάννινα με πρωινό σε 4* ξενοδοχείο

5. Διανυκτερεύσεις 2 στην Καστοριά με πρωινό σε 4* ξενοδοχείο

6. Διανυκτερεύσεις 2 στην Θεσσαλονίκη με πρωινό σε 4* ξενοδοχείο

7. Μεταφορές βάση του προγράμματος

8. Ταξιδιωτική ασφάλιση

9. Συνοδός του γραφείου μας.

 

Δεν συμπεριλαμβάνει

( εισόδους σε μουσεία & φόρο διαμονής 3 ευρώ ανά διανυκτέρευση το δωμάτιο )