ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ Άγιοι τόποι

0
Κόστος
Από990,00 €
Κόστος
Από990,00 €
Ονοματεπώνυμο*
Διεύθυνση Email*
Το Ερώτημα Σας*
* Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

17
7 ημέρες
Διαθεσιμότητα : 15 Νοεμβρίου

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 15 Νοεμβρίου

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1Η μέρα 15/11 Αναχώρηση ώρα αναχώρηση από Ρόδο 20.00 , από Αθήνα 22.55

για Τελ Αβίβ μετά 1 ½ ώρα Άφιξη στο Τελ Αβίβ και άμεση, αναχώρηση για την Βηθλεέμ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η μέρα 16/11 μετά το πρωινό αναχώρηση ώρα 09.00 για το χωριό των ποιμένων , την μονή του Αγίου Θεοδοσίου εν συνέχεια στην Ιερά μονή του Αγίου Σάββα στην έρημο , μετά θα οδηγηθούμε στο σπήλαιο της γεννήσεως στην Βηθλεέμ , μετά το προσκύνημα στον ναό της γεννήσεως , θα πάμε στον Προφήτη Ηλία και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η μέρα 17/11 μετά το πρωινό αναχώρηση ώρα 08.00 για το Όρος Θαβώρ όπου μεταμορφώθηκε ο κύριος , στην Κάνα όπου ευλογήθηκε ο γάμος και στην Ναζαρέτ στον ναό του Ευαγγελισμού , στην συνέχεια στους Αγίους Αποστόλους στην Καπερναούμ , στην Τιβεριάδα και στο Ιορδανή ποταμό ( στο πραγματικό σημείο ) για το βάπτισμα , επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η μέρα 18/11 μετά το πρωινό σήμερα ξενάγηση στην παλιά πόλη , θα περπατήσουμε στην οδό του μαρτυρίου , θα προσκυνήσουμε στο πραιτόριο , τον οίκο Αγίου Ιωακείμ και Άννας , τον τόπο του λιθοβολισμού του Αγίου Στεφάνου στον ναό της Αναστάσεως προσκύνημα στον Πανάγιο τάφο , στον Γολγοθά , στην Αποκαθήλωση εν συνέχεια, στην Γεσθημανή όπου ο τάφος της παναγίας και επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η μέρα 19/11 μετά το πρωινό αναχώρηση για το Φρέαρ του Ιακώβ στην Σαμάρεια εκεί θα πάρουμε ευλογία από τον πατήρ Ιουστίνος εν συνέχεια στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ ελεύθεροι να ξανά επισκέπτεται τον Πανάγιο τάφο και όποιο άλλο προσκύνημα θελήσετε , επιστροφή στο ξενοδοχείο , δείπνο και διανυκτέρευση.

 

6η μέρα 20/11 μετά το πρωινό αναχώρηση για Ιεριχώ στον Άγιο Γεώργιο τον Χοτζεβα , στον Άγιο Γεράσιμο του Ιορδανική , στην συκομορεα του Ζακχαίου , στο Σαρανταριο Όρος και τέλος στην Βηθανία , επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα 21/11 αναχώρηση ώρα 02.00 από το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο όπου ώρα 05.30 θα αναχωρήσουμε για Αθήνα και μετέπειτα για Ρόδο ωρα 08.40 , αφιξη στην Ροδο 09.40.

Απαραίτητο διαβατήριο τουλάχιστον 6 μήνης ισχύος

 

Τιμή κατά άτομο 990 ευρώ

 

Για να γίνει κράτηση απαιτείτε το ποσό των 300 ευρώ.

Κρατήσεις που θα γίνουν έως 30 Σεπτεμβρίου έκπτωση 60 ευρώ

 

 

 

Προσκυνηματικό οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους

 

ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΣΗ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΙΓΚΑΣ ΛΙΝΔΟΥ – ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΨΑΛΤΟΥ

 

Συμπεριλαμβάνει

 

 

  • Αεροπορικό εισιτήριο Ρόδο -Αθήνα – Τελ Αβίβ – Αθήνα – Ρόδο
  • Φόροι αεροδρόμιου
  • 6 διανυκτέρευσης με ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο 4*με πρωινό και βραδινό καθημερινά
  • Μεταφορές βάση προγράμματος
  • Ταξιδιωτική ασφάλιση
  • Συνοδός του γραφείου μας.

 

 

Δεν συμπεριλαμβάνει

 

 

  • Υποχρεωτικά φιλοδωρήματα 20 ευρώ ανά άτομο
  • Ανάβαση στον Άγιο Σάββα με ειδικά μίνι μπας 7 ευρώ το άτομο
  • Ανάβαση στο Όρος Θαβώρ 7 ευρώ το άτομο