ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 07-11 ΜΑΙΟΥ 2026

0
Κόστος
Από970,00 €
Κόστος
Από970,00 €
Ονοματεπώνυμο*
Διεύθυνση Email*
Το Ερώτημα Σας*
* Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

189

1η μέρα: 
4:30 Το πρωί συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Ροδου και αναχώρηση για την Κωνσταντινούπολη μέσω Αθηνών , άφιξη παραλαβή αποσκευών και επιβίβαση στο λεωφορείο, και αμεσως ξεκινάει η ξενάγηση μας. Άφιξη στην μικρασιατική πλευρά και επίσκεψη στον Πύργο του Λεάνδρου. Στη συνέχεια, αφού διασχίσουμε την κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου, θα επισκεφθούμε τον λόφο του Pierre Lotti, θα πιούμε το παραδοσιακό τούρκικο τσάι ή καφέ και θα θαυμάσουμε την θέα, ικανή να σου κόψει την ανάσα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερο απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη. Απολαύστε την βόλτα σας στον πεζόδρομο του Πέραν επίσκεψη στην κλειστή αγορά με τα 4000 καταστήματα και δοκιμάστε τους περίφημους μπακλαβάδες του ζαχαροπλαστείου “Saray”. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: 
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερες ώρες στην διάθεση σας στον πεζόδρομο του Πέρα. Το μεσημέρι συνάντηση με τον ξεναγό, επίσκεψη και προσκύνημα στο Αγίασμα του Μπαλουκλί. Προαιρετική Κρουαζιέρα στον Βόσπορο για να απολαύσουμε τα χιλιοτραγουδισμένα στενά του εν πλω . Μια μοναδικής φυσικής ομορφιάς διαδρομή διακοσμημένη  με τα υπέροχα “Γιαλί” –βίλλες στις όχθες του Βοσπόρου. Διανυκτέρευση

3η μέρα:

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Έπειτα θα ξεκινήσει η κλασσική ξενάγηση της πόλης όπου και θα επισκεφτούμε την Αγία Σοφία ,τον Βυζαντινό ιππόδρομο, το Μπλε Τζαμί, Βυζαντινό Υδραγωγείο . Για όσους έχουν ήδη επισκεφθεί τα Μουσεία ελεύθερος χρόνος στην περιοχή του Σουλτάν Αχμέτ και την Κλειστή Αγορά. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο. Απολαύστε ένα προφιτερόλ στο περίφημο ζαχαροπλαστείο SARAY στον πεζόδρομο του Πέραν, που πράγματι είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε δοκιμάσει. Επίσης δοκιμάστε τηγανητά μύδια  στην Ψαραγορά BALIK PAZAR και στην Στοά Χρηστάκη, διασκεδάζοντας παρέα με τους Κωνσταντινουπολίτες και τους πλανόδιους μουσικούς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα:

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Επίσκεψη και ξενάγηση στο παλάτι του Ντολμά Μπαχτσέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ανάκτορο Ντολμάμπαχτσε ήταν κατοικία των σουλτάνων και διοικητικό κέντρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας από το 1856 μέχρι το 1922.

Αναχώρηση για τα Πριγκηπόνησα, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη και Πρίγκηπο. Διασχίζοντας την κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου, άφιξη στην μικρασιατική πλευρά και στο λιμάνι της Χαλκηδόνας, από όπου θα πάρουμε το καραβάκι για τα Πριγκηπόνησα. Στη Χάλκη θα δούμε την περίφημη θεολογική Σχολή και στην Πρίγκηπο θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Eλεύθερος χρόνος για να κάνετε μια βόλτα και να δοκιμάσετε παραδοσιακές σπεσιαλιτέ. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Απόγευμα ελεύθερο στο πεζόδρομο του Πέραν. Δείτε την εκκλησία της Αγίας Τριάδας, πρόσφατα ανακαινισμένη, την εκκλησία της Παναγίας του Σταυροδρομίου, καθώς και το πιο διάσημο χαμάμ της Πόλης το GALATASARAY HAMAM. Σήμερα το βράδυ προτείνουμε ταβέρνα με μουσική, φολκλορικό πρόγραμμα και χορό της κοιλιάς με χανουμάκια για ατέλειωτη διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: 
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα και τέλος εκδρομής.

Τιμή κατά άτομο 970 ευρώ, διαφορά μονοκλινου 160ευρω, παιδική τιμή σε δίκλινο η σε τρίκλινο δωμάτιο 770ευρω.

***** Έκπτωση 50 ευρώ για κρατήσεις έως 15 Μαρτίου******

Συμπεριλαμβάνει 

  1. Αεροπορικό εισιτήριο Ρόδο – Κωνσταντινούπολη  – Ρόδο με Aegean Airlines.
  2. Φόροι αεροδρομίου 
  3. 1 προσωπικό αντικείμενο + 1χειαραποσκευη 8κιλα+1 αποσκευή 23 κιλα
  4. 4 Διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχείο με πρωινό
  5. Ξεναγήσεις μεταφορές βάση προγράμματος 
  6. Ασφάλιση Αστικής ευθύνης 
  7. Σύνοδος του γραφείου μας 

Δεν περιλαμβάνει 

  1. Κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι μόνο για το γραφείο μας και ξενάγηση (25€)
  2. Βραδινή έξοδος σε κέντρο με Χανουμάκια. Περιλαμβάνει πλήρες μενού και ένα μπουκάλι κρασί ανά 2 άτομα. 40 ευρώ ανά άτομο
  3. Εισιτήριο για τα Πριγκηπόνησα 15 ευρώ.
  4. Φιλοδωρήματα υποχρεωτικά ανά άτομο 25 ευρώ

Πτήσεις

07MAY26 Α3201 RHO ATH 06:00-07:00 /A3990 ATH IST 08:15-09:50 11MAY26 A3993 IST ATH 15:45 -17:15/ A3214 ATHRHO19:00-20:00

Γιατην εγγραφή σας είναι απαραίτητα: Φωτοτυπίαδιαβατηρίου που να έχει ισχύ 6 μηνες και ανω, Ή Ταυτοτητα νεου τυπου

ΟΡΟΙ:

  • Προκαταβολή40% του συνολικού κόστους της εκδρομής καταβλητέα εντός2 ημερών από την εγγραφή σας.
  • Εξόφληση 15 ημέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού σας.
  • Ακυρώσεις έωςκαι 45ημερες πριν το ταξίδι επιστρέφεται όλο το ποσό πίσω και παρακρατούνται 150 ευρώ.
  • Ακύρωση44 έως30ημερες πριν την αναχώρηση ακυρωτικά 40%
  • Ακύρωση29 έως και 16ήμερες πριν την αναχώρηση ακυρωτικά 80%
  • Ακύρωση15έως και 0ήμερες πριν την αναχώρηση ακυρωτικά100%

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • ΚΑΡΤΑ
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΑΡ.ΛΟΓ.

BANK ACCOUNTSΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΣΑΒΒΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ETHNIKIGR3401104610000046190658065
EUROBANKGR0302601630000800100079528
ALPHAGR3401406420642002310027773
PEIRAIOSGR5101727010005701072630251