7ημερη ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ Αεροπορική εκδρομή Αναχώρηση 23 Δεκεμβρίου

0
Κόστος
Κόστος
Ονοματεπώνυμο*
Διεύθυνση Email*
Το Ερώτημα Σας*
* Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2527

1η μέρα αναχώρηση ώρα 06.30 από Ρόδο ( συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Ρόδου ώρα 05.20 ) άφιξη ώρα 07.30 παραλαβή αποσκευών επιβίβαση σε πούλμαν και αναχώρηση για τελικό προορισμό την πόλη της Λάρισας άφιξη νωρίς το μεσημέρι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο , ελεύθεροι στην πανέμορφη χριστουγεννιάτικη στολισμένη πόλη.

2η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για το Πήλιο επίσκεψη στην Μακρινίτσα και στην Πορταρια εν συνέχεια στην πόλη του βόλου όπου μπορειται να απολαύσετε τα περίφημα τσιπουραδικα , επιστροφή στην Λάρισα , το βράδυ προαιρετικό ρεβεγιόν με μουσική στο ξενοδοχείο.

3η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για τα Τρίκαλα, επίσκεψη στον Μύλο των Ξωτικών ένας παράδεισος για τους μικρούς και μεγάλους φίλους , εν συνέχεια στα Μετέωρα στην Καλαμπάκα , επιστροφή στην Λάρισα.

4η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για την Αρκίτσα όπου θα πάρουμε πλοιάριο για να βρεθούμε απέναντι στο νησί της Εύβοιας, θα επισκεφτούμε τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο στο χωριό Προκόπι όπου θα έχουμε και χρόνο για φαγητό, εν συνέχεια στον Όσιο Δαυίδ και Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη, αργά το απόγευμα θα καταλήξουμε στην Χαλκίδα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

5η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση με τις βαλίτσες μας για την πανέμορφη Αράχοβα , ελεύθερος χρόνος και εν συνεχεία για Δελφούς, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού μέρα αφιερωμένη στο χιόνι , επιστροφή στην Αράχοβα στάση για φαγητό και καταλήγουμε στους Δελφούς στο πανέμορφο 4* Amalia Hotel. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα μετά το πρωινό αναχώρηση για την Λειβαδια στάση και εν συνέχεια για την Αθήνα προσκύνημα στον Άγιο Εφράιμ και ώρα 20.00 μετάβαση στο αεροδρόμιο όπου ώρα 22.00 θα πάρουμε την πτήση για την Ρόδο , άφιξη στην Ρόδο ώρα 23.00

Τιμή κατά άτομο

Συμπεριλαμβάνει

1. Αεροπορικό εισιτηρίου Ρόδο – Αθήνα – Ρόδο

2. Βαλίτσα 23κ και χειραποσκευή 8κ

3. Μεταφορές βάση προγράμματος

4. 2 διανυκτερεύσεις στην Λάρισα σε 5* ξενοδοχείο Divani με πρωινό

5. 2 διανυκτερευσεις στην Καλαμπακα σε 4* ξενοδοχειο με πρωινο

6. 2 διανυκτερεύσεις στην Αραχωβα σε 4* ξενοδοχείο με πρωινό

Δεν συμπεριλαμβάνει

1. φόρο διαμονής 3 – 5 ευρώ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση.